JRS

JRS – Equestrian Brand Expert

 

JRS is jouw expert in de paardensport, zowel op het gebied van haar merken als de ontwikkelingen binnen de sport. We zijn importeur en groothandel van onder andere de merken Amerigo, Cavalor, euro-star, LeMieux en Sprenger, maar we vertegenwoordigen ook laarzenmerk Alberto Fasciani, het koelingssysteem van Equine Legcooler, de hoofdstellen en andere leerproducten van LJ Leathers, de sportsokken van Oxer Socks en sportlingerie van Q-Linn.

 

We brengen graag internationale A-merken samen die staan voor innovatie, design, techniek en een goede verhouding van prijs en kwaliteit. Stuk voor stuk zijn het krachtige merken, met allemaal hun eigen karakter. Het is onze taak om deze unieke eigenschappen samen te brengen, zodat we de paardensport verder kunnen helpen.

 

Iedereen binnen het team is betrokken bij de sport, waardoor we naast groothandel ook fungeren als vraagbaak, zowel voor onze dealers als de consument. We delen graag kennis, zodat de producten die we leveren, optimaal ingezet kunnen worden om tot het beste resultaat te komen voor de consument. Die kennis stopt niet bij de producten, ook op het gebied van marketing zorgen we voor landelijke promotie en werken we nauw samen met onze key-accounts. Onze dealers zijn de essentiële schakel in overdracht naar de consument, daarom steunen we graag de Winkelverkiezing van het Jaar.

 

JRS

 


 

Producten die werken in de praktijk. Dat is waar de Engelse Robert LeMieux zich op focust. Waar je LeMieux van kent? De zadeldekken met het kleine, rode label! De optimale pasvorm door de zwanenhals vorm, een handige D-Ring lus voor een goede ligging, een versteviging bij de singelstoten en een zachte binding maken dat ruiters graag voor het merk kiezen. LeMieux loopt voorop als het gaat om innovatie. Daarom zijn vrijwel alle zadeldekken uitgerust met een bamboo lining binnenzijde, die ervoor zorgt dat vocht gemakkelijk wordt afgevoerd .

 

Daarnaast is LeMieux dé specialist in Merino+ items: schapenvacht producten die ook nog eens gemakkelijk op 30 graden in de wasmachine te wassen zijn. Ruiters en amazones werken graag met de fijne must-haves van LeMieux: para-dressuur EK, WK en Olympisch Kampioen Sanne Voets rijdt al jaren met de producten en internationaal hebben Charlotte Dujardin & Tristan Tucker zijn fan van het merk.

 

Le Mieux


 

 

Wie het beste uit zichzelf en zijn paard wil halen, kiest een zadel dat beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van pasvorm, zit en kwaliteit. Zadelontwerper Peter Menet van Amerigo zadels heeft een onuitputtelijke kennis van de biomechanica van zowel ruiter als paard, en creëerde aan de hand daarvan een topkwaliteit zadel voor topprestaties. Amerigo zadels worden gemaakt aan de hand van de wensen van zowel paard als ruiter. We kijken en luisteren naar het paard en maken het mogelijk om paard & ruiter te laten winnen.

 

Benieuwd wie er met een Amerigo zadel rijden? De nummer 1 op de FEI Jumping Ranking Steve Guerdat, de nummer vier Daniël Deusser en Wereldkampioen Jonge Dressuurpaarden Charlotte Fry.

 

Amerigo