Uitleg: Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2019

De Ruitsportwinkel van het Jaar verkiezing is terug in een totaal nieuw jasje! Graag informeren wij u over de vernieuwde ‘Ruitersportwinkel van het Jaar verkiezing.

In de vernieuwde Horses Ruitersportwinkel van het Jaar staat u als ondernemer centraal. De verkiezing  is niet meer enkel een zoektocht naar de beste winkel van het jaar, maar biedt alle deelnemende winkels een mogelijkheid om te groeien!

Inschrijving

Deelname aan dit evenement met uw ruitersportwinkel is gratis. Voor de uitreikingsavond vragen we een vergoeding van €25,- voor toegang voor 2 personen. Dit bedrag is inclusief diner, drankjes en een sfeervolle avond vol netwerkmogelijkheid en wellicht een mooie award!

Inschrijven voor de verkiezing kan tot uiterlijk 14 oktober. Categorieën waar u in kunt meedingen zijn: grote ruitersportwinkels, kleine ruitersportwinkels en webshops!

Mystery bezoeken

Deelnemers aan de Ruitersportwinkel van het Jaar krijgen voortaan twee afzonderlijke bezoeken door professionele mystery shoppers.

Deze mystery shoppers worden aangestuurd door Mystery Review: dé expert in het beoordelen en adviseren van retail.

Aan de hand van de bezoeken door de mysterie shoppers wordt een digitaal dashboard ingericht waarop zichtbaar is op welke punten u uitblinkt en waar doorgroeimogelijkheden liggen. Dit dashboard wordt voor u als winkeleigenaar vrij toegankelijk zodat u direct aan de slag kunt met de benoemde punten.

Uit recent onderzoek van Mystery Review onder ruim 7.500 consumenten is gebleken dat ‘het gastgericht handelen van medewerkers’ als het meest belangrijke wordt aangeduid voor een fijne ervaring op een winkelvloer. De ondervraagde winkelende consumenten zorgden voor het volgende lijstje (in volgorde van belangrijkheid):

 

  1. Gastgericht handelen van medewerkers
  2. Kennis en kunde van de medewerkers
  3. De ontvangst
  4. Het afscheid
  5. Het interieur

Uitreikingsavond

De uitreikingsavond wordt gehouden op donderdag 13 februari 2020 bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel, te Apeldoorn. Deze avond is tegelijkertijd met de succesvolle Horses Product van het Jaar verkiezing.

De avond wordt gestart met een heerlijk walking dinner waarbij u ruim de gelegenheid hebt om te netwerken en kennis te maken met mede-ruitersportwinkeleigenaren, productleveranciers en dienstverleners. Ook worden alle producten en diensten die genomineerd zijn voor de ‘Horses Product van het Jaar verkiezing’ door de organisatie tentoongesteld.

Organisatie en partners

De verkiezing wordt georganiseerd door Eisma Horsesmedia, uitgever van Paardenkrant-Horses.nl, Bit en Dressuur magazine. Aan deze verkiezing zijn verschillende vooraanstaande paardensportmerken verbonden: Harry’s Horse, BISC – Buijsse International Sports Company met Suedwind Footwear & Stübben Steeltec, Equestian Avenue met Uvex, Schockemöhle Sports & Tonics Fabulous Shoes, Horsepoint International met Kingsland Equestrian & NAF en JRS met LeMieux & Amerigo. Tot de partners van de verkiezing behoren verder Mystery Review en Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel.