Equestrian Avenue

Equestrian Avenue

 

Al meer dan 15 jaar is Patrick Jurriens als sales agent onderweg voor verschillende ruitersportmerken. Dit was een logische stap na afronding van zijn internationale carrière als springruiter. Momenteel is hij werkzaam voor de merken UVEX, Schockemohle Sports en Tonics Shoes.

 

“Ik vind het heel erg belangrijk dat er een winkelverkiezing gehouden word zodat het niveau van de ruitersportzaken in Nederland in ontwikkeling blijft en er ingesprongen kan blijven worden op nieuwe trends om zo met elkaar aan een goede toekomst te kunnen blijven werken. Samen met de merken die ik vertegenwoordig zet ik me ervoor in dat de winkelverkiezing gehouden kan worden.

 

Dit doen we voornamelijk om de retailers die vernieuwend en innovatief succesvol bezig zijn daarvoor een stukje waardering te kunnen geven, en daarmee ook andere ondernemers te stimuleren om altijd weer dat stapje verder te gaan in het ondernemen om daarmee weer nieuwe kansen te creëren”.

 


 

 

 

Uvex staat voor protecting people. Voor ons staat veiligheid dan ook absoluut bovenaan. Uvex legt de nadruk dan ook op de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardig producten ter bescherming van de mensen beroepsmatig, in de sport als zowel voor de vrije tijd. Al onze producten worden uitvoerig getest en voldoen mede daardoor aan de allerhoogste veiligheidsstandaards.

 

Het familiebedrijf is in 1926 opgericht en word inmiddels gerund door de 3e generatie. Hoofdkwartier van de wereldwijd opererende onderneming, dat 47 dochterondernemingen in 20 landen omvat, is gevestigd in het zuid-Duitse Fürth.

 

Uvex biedt helmen, handschoenen en sportbrillen voor de ruitersport in verschillende model lijnen aan, van kinderen tot volwassenen, en van sportief tot uiterst luxe. De complete productie van onder andere alle rijhelmen vind plaats in Duitsland.

 

Uvex

 


 

 

 

Schockemöhle Sports: een combinatie van functie en design

 

Al tientallen jaren staat de naam Schockemöhle  voor topprestaties in de paardensport. Schockemöhle Sports heeft zich 10-jaar geleden als doel gesteld, de paardensport middels kwalitatief hoogwaardige, technisch doorontwikkelde en  esthetisch aansprekende  producten, een nieuwe weg in de markt te zetten.

 

Laat je inspireren door de prachtige producten in de herfst/winter 2020 collectie van Schockemöhle Sports. Sportief of elegant: bij Schockemöhle Sports vind je wat je zoekt. En met de precies op de collecties afgestemde producten voor je paard kom je ook als combinatie perfect voor de dag.

 

Schockemöhle

 


 

 

 

Laarzen, schoenen en chaps

 

Schockemöhle Sport heeft met het merk TONICS laarzen, schoenen en chaps ontwikkeld die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en design. Het resultaat is een exclusieve keuze aan footwear voor de paardensport, die de ruiter en amazone dat biedt wat ze daadwerkelijk nodig hebben: hoogwaardige, comfortabele en aansprekende producten als basis voor topprestaties.

 

Tonics