Horsepoint International BV

Horsepoint International B.V. is gestart in 1997 en uitgegroeid tot een gerenommeerde, internationale groothandel voor paardensportartikelen gevestigd in Oosterhout. Een team van betrokken en vakkundige medewerkers voorzien de ruitersportzaken in o.a. Nederland, België en Duitsland van exclusieve en vooraanstaande merken met bijhorend advies. Met gepaste trots kunnen wij u melden dat we importeur zijn van o.a. Kingsland Equestrian, een bijzonder lifestyle merk dat al meer dan 20 jaar op de markt is met exclusiviteit voor ruiter en paard en de effectieve 100% natuurlijke NAF Five star supplementen. Om het assortiment compleet te maken kunnen wij onze klanten voorzien van huismerk producten met kwaliteitsgarantie en gunstige prijs. Met onze merken als paradepaardjes proberen wij onze klanten optimaal te laten genieten van de paardensport. Beleefd aanbevolen Horsepoint International B.V. in Oosterhout, the way of life!

 

Horsepoint

 


 

 

 

Kingsland is een Noors merk dat sinds zijn oprichting in 1999 is uitgegroeid tot een van ‘s werelds grootste fabrikanten van paardensportartikelen en kleding voor de ruiter. Kingsland staat bekend om zijn subtiele mix van klassieke hippische mode en hedendaags design. Naast de mooie ontwerpen staat ook kwaliteit bij Kingsland hoog in het vaandel. Een van de eerste producten was een all-weather, sportieve jas, de Kingsland Classic bomber. Hoewel deze jas door de jaren heen nog een aantal kleine verbeteringen heeft gehad, is deze nog steeds te vinden in de Classic Collection. Met het hoofdkantoor in Sarpsborg, Noorwegen, magazijn in Ikast, Denemarken en kantoren in Wellington, FL, USA, Onsala, Zweden en Hangshou, China, evenals agenten en groothandelaren over de hele wereld is Kingsland uitgegroeid tot een gerenommeerd internationaal bedrijf binnen de paardensport, Horsepoint International is al jaren lang de importeur van dit vooraanstaande merk!

 

Kingsland

 


 

 

NAF bracht meer dan dertig jaar geleden de eerste gezondheid bevorderende supplementen op de Britse markt. Sinds die tijd zijn ze onophoudelijk doorgegaan met het ontwikkelen van effectieve producten met bewezen natuurlijke ingrediënten in een effectieve samenstelling. NAF onderstreept de kwaliteit en staan geheel achter het principe van een schone/ dopingvrije sport. Een toegewijd team van experts voldoet niet alleen aan verwachtingen, maar overtreft ze in de hedendaagse paardensport.

 

NAF gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Ze zijn volledig terug vindbaar en worden met een unieke formule samengesteld door een team van veterinaire wetenschappers onder leiding van Dr Nicholas Larkins BVSc DSc MRCVS, door nutritionisten geleid door de breed geciteerde Kate Hore RNtr en door chemici, waaronder cosmetisch chemist Adam Lewandowski. Het resultaat is een uitgebreid aanbod van effectieve producten, voor gewrichten, ademhaling, hoeven, maag, darmen en kalmerende supplementen tot aan manen en staart ontklitters, super shampoos en luxe leer verzorgings producten, allemaal ontworpen voor de dagelijkse zorg voor je paard.

 

NAF een Five Star rantsoen voor je paard!

 

NAF