BISC

 

BISC, het agentschap in de Benelux achter de succesvolle merken; Albion Saddlemakers, Charles Owen, Döbert, Suedwind en Stübben Steeltec. Met groot enthousiasme en gedegen vakkennis die met ruim dertig jaar ervaring in retail en ruitersport is opgebouwd kunnen we de juiste ondersteuning geven aan de ondernemer. Vijf gerenommeerde merken zijn verbonden aan BISC en met de meeste bestaat een jarenlange relatie, daarmee zijn we een vast aanspreekpunt voor mijn klanten waar we samen tot betere resultaten komen.

 

BISC hecht grote waarde aan een actieve benadering van de ondernemer en consument, loyaliteit en een flexibele opstelling om de uitdagingen van deze tijd een passend antwoord te geven. Omdat het actief benaderen van de ondernemer en de samenwerking op te zoeken essentieel is, heeft BISC en de merken Suedwind en Stübben Steeltec zich verbonden met de verkiezing “Ruitersportzaak van het Jaar”.

 

Door met elkaar informatie uit te wisselen, kritisch te zijn, en elkaar ook daadwerkelijk te ontmoeten en spreken kunnen allen partijen van elkaar leren en beter worden. Met deze verkiezing krijgt de ondernemer het platform die het verdient, ondersteund door partijen die begrijpen wat ons bindt.

 


 

 

Kwaliteit, pasvorm en technologie

 

Suedwind footwear bestaat sinds 2009 met een familiehistorie in de productie van ruitersportartikelen die teruggaat tot 1888. Nu staan de twee jonge broers Henrik en Philip aan het roer van dit energieke en creatieve bedrijf. De artikelen van Suedwind worden allen in Duitsland ontworpen met de motivatie om hoogwaardige producten met perfecte pasvorm en maximaal comfort te ontwikkelen.

 

In het continue proces van ontwikkeling en onze passie voor paardrijden leidt dit tot briljante resultaten waarbij de schoenen, laarzen en chaps tegen scherpe prijzen aangeboden kunnen worden. In 2015 won Suedwind de innovatie award voor het beste product van het jaar tijdens de Spoga Horse show, de grootste vakbeurs in de hippische wereld.

 

Ontworpen voor ruiters

Gemaakt voor comfort

 

Suedwind

 


 

 

Bitten, sporen en stijgbeugels zijn de kernartikelen uit ons assortiment. We bieden een zeer uitgebreid assortiment met een superieure afwerking in een veelvoud in verschillende maten. De bitten worden gemaakt van hoogwaardig roest vrij staal en vaak een combinatie met “sweet copper” een legering die extra aangenaam is voor de paardenmond.

 

Door ons designteam wordt veel aandacht besteed aan de nieuwste materialen en ontwikkelingen rondom het paard om tot de beste bitten te komen met subtiele inwerking en anatomische vormgeving. Verschillende ontwerpen zoals Golden Wings en Easy Control zijn echte “must haves” en worden altijd uit voorraad geleverd vanuit onze locatie in Duitsland.

 

De sporen van Stübben Steeltec vallen op door de perfecte pasvorm en goede functionaliteit, mede door gebruik van lichte en supersterke materialen zijn de sporen van Stübben Steeltec een vaste keuze voor vele ruiters.