Horses Ruitersportwinkel van het Jaar Award 2016/2017

Welke ruitersportwinkels gaan er met de awards van de Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-verkiezing vandoor?

De vierde editie van de verkiezing op het gebied van ruitersportwinkels is weer van start gegaan. Na succesvolle voorgaande edities kan er wederom gestreden worden om mooie titels. Dit jaar zijn 32 ruitersportwinkels en -webshops genomineerd in vier verschillende categorieën. In juni worden vier awards verdeeld: één in de categorie Grote ruitersportwinkels, één in de categorie Kleine ruitersportwinkels, één in de categorie Webshops en één in de categorie Start-ups (nieuw dit jaar).

Vanaf 10 februari tot en met 31 maart 2017 kunnen paardenliefhebbers stemmen op hun favoriete (web)winkels. Per categorie kan één stem uitgebracht worden. Deze consumentenstemmen bepalen voor 40% de winnaars van de awards.
Ook wordt elke winkel bezocht door een mysterieshopper, die de winkel/webshop aan de hand van een scoreformulier beoordeelt. Deze rapportage telt voor 60% mee in de einduitslag. De winnaars van de vier awards worden in juni bekend gemaakt.

De verkiezing wordt georganiseerd door Eisma Horsesmedia, uitgever van Paardenkrant-Horses.nl, Bit en Dressuur magazine. Aan deze verkiezing zijn verschillende vooraanstaande paardensportmerken verbonden: Pikeur, Eskadron, Roeckl, Leovet, Harry’s Horse, BR, Anky, Schockemöhle Sports, Tonics, Uvex, Kingsland, Esperado, NAF, USG en RSL. Tot de partners van de verkiezing behoren verder HAS Hogeschool en Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel.