Horses Ruitersportwinkel van het Jaar Award 2013

grote winkels - drunens ruiterhuis_296x247Drunens Ruiterhuis kwam op donderdag 6 maart 2014 als beste ruitersportwinkel uit de bus op de uitreiking van de Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-awards in Hotel De Cantharel te Apeldoorn. Door de vele publieksstemmen en de goede waardering van leveranciers mocht dit bedrijf de titel ‘Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2013’ in ontvangst nemen. Door de leveranciers werd Drunens Ruiterhuis bestempeld als een klantvriendelijke winkel met goede service en ruime keuze. “Ik ben echt dolblij”, reageerde winnaar Tom Ruisbroek geëmotioneerd.

Enthousiast, klantgericht, betrouwbaar en vakkundig; zo gaat Drunens Ruiterhuis te werk. En zodoende werd deze winkel verkozen tot winnaar in de categorie ‘Grote ruitersportwinkels’. De medewerkers gebruiken hun kennis en ervaring die ze hebben opgedaan met de productie van zadels en tuigage in de eerste decennia van het bestaan van Drunens Ruiterhuis. Klanten kunnen bij deze winkel zadels, laarzen, helmen, jasjes, dekens en hoofdstellen naar eigen ontwerp laten maken. Vorige week werd Drunens Ruiterhuis nog onaangenaam verrast door een inbraak. Ruisbroek was dan ook erg blij met dit positieve nieuws. “Vorige week hebben ze nog twintig zadels weggehaald bij een ramkraak. Dit is echt super. Ik ga er echt ongelooflijk van genieten!”


publieksprijs - Epplejeck_296x247Publieksprijs
Epplejeck Horse & Rider superstores kreeg de meeste stemmen van het publiek en haalde de publieksprijs binnen. Deze ruitersportketen heeft hippe en moderne showrooms met een groot assortiment aan ruitersportartikelen in Heemskerk, Eindhoven, Breda, Zwolle, Drachten en Groningen. Epplejeck biedt niet alleen bekende topmerken aan, maar ook drie huismerken: Barato, Epplejeck en Quur.


webshops - de paardendrogist_296x247Webshops
De webshop van De Paardendrogist eindigde vooraan in de categorie ‘Webshops’. De Paardendrogist biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor paarden. Uniek is de productvergelijker, waarmee eenvoudig drie producten gelijktijdig te vergelijken zijn op specificaties, prijs en beschikbaarheid. Ieder gezondheidsproduct op de website staat uitgebreid beschreven met uitleg over de voedingsstoffen en kruiden die erin zitten.


kleine winkels - breeschoten de paardenschuur_296x247Kleine ruitersportwinkels
In de categorie ‘Kleine ruitersportwinkels’ sleepte Breeschoten “De Paardenschuur” de award in de wacht. Deze ruitersportzaak in Amerongen behaalde flink wat consumentenstemmen en viel ook bij de leveranciers in de smaak. Breeschoten “De Paardenschuur” is een verrassende winkel met prachtige collecties en een groot productenaanbod. Ook organiseert deze ruitersportzaak onder meer Fashion Diner Events, fairs, clinics en tweedehandsbeurzen.


Uitleg

De eerste editie van de verkiezing op het gebied van ruitersportwinkels ging 5 december van start. Deze verkiezing is georganiseerd door Eisma Horsesmedia, uitgever van onder meer Bit, Dressuur en De Paardenkrant, en mede mogelijk gemaakt door Hotel De Cantharel in Apeldoorn. Vanaf 5 december 2013 tot en met 31 januari 2014 konden paardenliefhebbers stemmen op hun favoriete ruitersportwinkel. In februari gaven ook de fabrikanten hun mening over de winkels. Dit tezamen leidde fiftyfifty tot de winnaars.

Winnaars ruiterarrangement

Stallen-cantharel-300x214Eisma Horsesmedia heeft onder de stemmers van de ‘Horses Product van het Jaar Award’ en de ‘Horses Ruitersportwinkel van het Jaar Award’ vier ruiterarrangementen bij Hotel De Cantharel in Apeldoorn verloot. Dit arrangement ter waarde van 250 euro bestaat uit:
– Een overnachting voor twee personen
– Diner met live-cooking
– Ontbijt
– De mogelijkheid om twee paarden mee te nemen

De winnaars zijn:
Herbert Freling
Rianne de Groot
Patty Hauzer
Miranda Fontaine
De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Bron: Horses